Ordenshuset har utsetts till årets Våra Gårdar-lokal 2017
– och kommer att fira med en Sober October-fest och tårtkalas lördag 14 oktober.

Våra Gårdar organiserar allmänna samlingslokaler och har ca 600 medlemslokaler som värnar om alkoholfria mötesplatser. Ordenshuset Umeå vann med följande motivering:

”Ordenshuset i Umeå har en imponerande och omfångsrik verksamhet i sina lokaler. I huset huserar verksamhet för barn, ungdomar och kamratstöds-verksamhet, och samlar såväl intern och som extern verksamhet vilket gör Ordenshuset till en mötesplats och ”landmärke” i Umeå årets alla dagar.

Ordenshuset brandskadades svårt 2006 och har efter omfattande insatser återskapats och moderniserats och är i dag en välmående och välfungerande nykter samlingslokal i Umeå där husets möjligheter och funktioner är i ständig utveckling.”

Gissa om vi är stolta?!!